Verktyg

Lär er hur sociala medier fungerar!

Landstingspolitiker får bakläxa efter inlägg på twitter
Landstingsrådet Lars Eriksson (opol) har i ett twitterinlägg lovat fri sjukvård och tandvård till alla barnfamiljer inom en femårsperiod.
Politikerna och ekonomerna rasar, men landstingsrådet säger till media att det inte var så allvarligt menat, det var ju bara nåt han slängde ur sig på twitter.
Partiet har nu meddelat att Eriksson ska få en kurs i sociala medier. 

Vid en övning i krishantering eller kriskommunikation ger de mest autentiska förutsättningarna också de mest givande resultaten. Med ett för övningen skräddarsytt system med en för den övade verksamheten egen webbplats, professionella journalister med en tillhörande media-portal, specialbyggda varianter av de i dagsläget mest populära sociala medieverktygen, ett medföljande utvärderings- och rapportverktyg samt diverse funktioner för enklare administration och genomföring av övningen får den praktiska övningen de förutsättningar den behöver.

Övningswebben är byggd specifikt för användning vid övningar av krishantering eller kriskommunikation och har konstruerats efter flera års erfarenhet av krisövningar både i liten lokal skala som stor nationell sådan. Systemet har självklart hög säkerhet och är går endast att nå av berörda vid övningstillfället.